Kıl Dönmesi Muayene Randevusu Pilonidal Sinüs Tedavi Ücretleri

Op. Dr. Atilla KAYA

Kıl dönmesi tedavisi denince akla ilk gelen hekimlerden birisi olan Op. Dr. Atilla KAYA özellikle geliştirdiği Mikro Sinusektomi yöntemiyle tanınmaktadır. 1961 Yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayata merhaba diyen uzmanımızın geçmişinde bir çok başarı ve insan sağlığına verdiği değeri gösteren örnekler bulunmaktadır.

2004 yılı sonrasında İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Op. Dr. Atilla KAYA Bakırköy’de hasta kabul etmektedir. Kıl dönmesi ameliyatında çığır açan yöntemlere imza atan uzmanımız sadece 10 dakika süren Mikro Sinusektomi yöntemiyle her gün onlarca kıl dönmesi problemi yaşayan insanı sağlığına kavuşturmaktadır.

 

Mikro Sinusektomi Yöntemi Uygulamakta
Günümüze kadar bir çok kıl dönmesi ameliyatı geliştirilmiş, uygulanmış ve bir çoğu terk edilmiştir. Günümüzde en çok uygulanan teknik ise Bascom ve Bascom’unda geliştirilmiş hali olan Mikro Sinusektomi yöntemidir. Sadece 2 cm kesi ile yapılan kıl dönmesi ameliyatı sadece 10 dakika sürmekte olup, hastanede yatma ve tedavi gerektirmemektedir.

 

Tek Fiyat Uygulaması
Hastalarımızın en çok merak ettiği konulardan biride kıl dönmesi ameliyatı ücreti olmaktadır. IDEA Klinik bu konuda oldukça şeffaf olup, ücretsiz muayene ve tek fiyat uygulaması ile tüm kıl dönmesi hastalarına aynı fiyat politikası uygulamaktadır. SGK anlaşmalı olup SGK mensuplarına %50 indirim sağlanmaktadır.

Op. Dr. Atilla KAYA

36 Yorumlar

Yorum Yap
  1. Merhaba hocam, kuyruk sokumumda daha önceden inaktif durumda olan kıl dönmesi akıntı yapmaya başladı, biraz yanında ise sertleşmiş doku bulunuyor. Acaba birkaç müdahale mi gerekli yoksa tek bir müdahale ile kurtulmam mümkün mü?

    1. Kıl dönmeniz de apse oluşmuş o da akıntı yapıyor, sertleşmiş doku yeni bir apse odağı da olabilir. Durumunuzu muayene ile değerlendirip apse varsa apse tedavisi ,eğer uygunsa mikrosinusektomi yöntemi ile kıl dönmenizi tedavi edebiliriz. Apse varken kıl dönmesi tedavisi yapılmaz, apse iyileştikten sonra en erken 1-1,5 ay sonra yapılmalıdır. Yara iyileşmesi çok gecikir.

  2. 1 buçuk yıl önce primer kapatma ile ameliyat olmuştum. I şeklinde düz ve uzun dikiş izi kaldı. Son iki gündür dikişlerim ağrımaya başladı. Sizce bu ağrılar neden olabilir? Nüks ettiğini düşündüm fakat baktığımda o bölgede herhangi bir apse kırmızılaşma ve şişlik olmadığını gördüm. Bugünlerde taşınma dolayısıyla ağır şeyler taşımıştım ağrılar bundan kaynaklanıyor olabilirmi? Birde sırtım terleyip soğuğundan dikişlerime etki etmiş olabilirmi? Yardımcı olursanız sevinirim.

    1. Kliniklerimizde kıl dönmesi muayenesi ücretsiz, gelirseniz durumunuzu değerlendirebiliriz. Kıl dönmesi nüksedebilir.05426210888 nolu telefondan bilgi ve randevu alabilirsiniz

  3. sayın hocam merhaba
    ben 3 defa kıl dönmesi ameliyatı oldum, son ameliyatımı bundan yaklaşık 10 sene önce oldum. bu aralar o bölgede kaşıntı,nem ve koku olmakta bunun için nüksettiğini düşünüyorum. bu durumda ameliyatsız yöntem uygulanabilir mi?

    1. Ameliyatsız yöntemler kıl dönmesi tedavisinde çözüm değil.nüks eder.bu nedenle mutlaka kıl keseciğinin çıkarılması gerekir.biz kliniklerimizde kıl dönmesini mikrosinusektomi yöntemi ile tedavi ediyoruz.1-2 cm.lik açıklıktan kıl keseciğini çıkarabiliyoruz,böylece ameliyata bağlı ağrı,yatak istirahati,narkoz ,iş gücü kaybı olmuyor ve normal yaşamınıza devam edebiliyorsunuz.size en yakın kliniğimize gelirseniz taviniz mikrosinusektomi yöntemi şle yapılabilir.05426210888 nolu telwfondan extra bilgi ve randevu alabilirsiniz.

  4. merhaba doktor bey hafta sonu uyandığımda göbek deliğinde kanama oluşmuş pazartesi doktora gittiğimde kanamanın nedeni göbek deliği çukuruna dökülen ve toplanan kıllardan kıl dönmesi olduğunu söyledi günde üç kez kulak temizleme çubuğuna tentürdiyot sürerek temizlememi söyledi. haftaya kontrole gel gedi geçmezse ameliyat dedi. böyle bişey mümkün mü teşekkürler saygılar

    1. Mümkün ,eğer göbekte kıl kist şeklinde ise ameliyat olmanız gerekir.gelirseniz durumunuzu değerlendirebiliriz

  5. İyi günler sorunumuz eşim bir bayan olarak çok zorluklar cekiyor 2007 de kildonmesi ameliyati oldu 11 sene sonra tekrarladi 2018 yili nisan ayinda 2ci ameliyatini oldu ameliyattan sonra iyilesme olmadi 2018 ekim ayinda 3.kez ameliyat oldu iyilesme yok doktorlar her seferinde yardimci olmaktan kacinda durmadan antibiyotik verdiler suan ne yapicagimizi bilmiyoruz kuyruk sokumu goruntusu ameliyatlardan hic iyu durmuyor 2 subat 2019son yuzeyel doku ultrasonundada aonuclarda sunlar yziyor sakral bolge orta cilt altinda 6mm capinda hipoekoik alan izlenmis olup ince kanal )kanal genişligi 1.5 mm çapında )ile derin dokuya baglantisi izlenen 4mm capinda yogun icerikli lökule mayi izlenmektedir bu sonuclara o bolgede ne var bize yardimci olabilirmisiniz kolay gelsin

    1. Merhaba Ünal bey
      Biz kıl dönmelerinde ve nüksünde mikrosinusektomi yöntemi ile tedavi ediyoruz, muayene ile değerlendirmek gerekir. Dikiş hattında enfeksiyon yada fistül gelişmiş olabilir. Kıl dönmesi ameliyatlarından sonra sorun geliştirme etraf iyileşmesi hızlandıran yöntemleri uygulamak gerekir. Gelirseniz durumunuzu değerlendirip tedavisini planlayabiliriz

  6. MERHABA DÜN AKŞAM UFAK BİR ACI OLUŞTU KUYRUK SOKUMUMDA BAKTIĞIMDA MİNİK BİR SARI İNTİHAP GELDİ MİNİCİK HEMEN ORAYA BATİKON SÜRDÜM ŞUAN BİR ACI YOK AMA KORKUYORUM 2 KEZ AMELİYAT OLDUM ARTIK YORULDUM PİSKOLEJIK OLARAK SİZCE TEKRARLIYOR OLABİLİRMİ AMELİYATLI KISMIMDA KIL YADA SIRTIMDA KIL YOK GÜNLÜK OLARAK DEZENFEKTE EDİYORUM NEDEN OLMUŞ OLABİLİR SİZCE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

    1. nüks olabilir.kliniğimzde kıl dönmesi muayenesi ücretsiz,gelirseniz muayene ile değerlendirip uygunsa mikrosinusektomi yöntemi ile tedavinizi yapabiliriz
      Op.Dr.Atilla Kaya

  7. Hocam, hairforte procapil ve minoxil’i bir kapta eşit ölçekte karıştırıp sonra tekrar kutularına koysak. %50 seyrelme olduğu için de 6 sprey sıkımını, iki katına çıkararak 12 sıkım yapsak. Aynı anda hem procapil hemde minoxil’i tek seferde kullanarak gün içinde iş gücü kolaylığı sağlasak olur mu? İkinci sorum bu iki kimyasal karışırsa formülleri bozulur mu? Saygılarımla…

    1. 🙂 kimyasal reaksiyon olabilir

  8. DOKTOR BEY MERHABA 2 KEZ KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLDUM 2 GÜNDÜR BİR ACI VAR MALESEF GERÇEKTEN BU OLAY BENİ ÇOK YORDU ÇÜNKÜ ÇOK ÇEKTİM İNANIN KIL DÖNMESİNDEN KIL YADA PİS BİRŞEY OLMAMASINA RAĞMEN NASIL ÇIKIYOR ANLAMIYORUM VUCUDUM YAĞLI ONDANMI ONUDA İNANIN BİLMİYORUM KENDİ KENDİME YORUMLUYORUM SÜREKLİ KABUSUM OLDU RESMEN TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM AMELİYATIMI YAPAN DOKTOR KESİNLİKLE OLMUCAKSIN TEKRAR DEDİ.. UMARIM OLMAMIŞIMDIR SİZDEN RİCAM NORMAL SGK SIZ ÜCRETİNİZ NEDİR.. BİRDE KESİN SONUÇMU HAFTA İÇİ OLDUM DİYELİM DİĞER GÜN İŞE GİDEBİLECEK ŞEKİLDE OLACAKMIYIM..COK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR EFENDİM

    1. ücretlere şu linkten bakabilirsiniz.https://www.kildonmesiklinigi.com/tedavi-ucretleri.asp.uygunsa mikrosinusektomi yöntemi ile tedavi olduktan sonra hemen normal yaşamınıza dönebilirsiniz.hafta sonu tedavi olursanız hafta başı işe gidebilirsiniz.bel,kalça,sırt bölgesi kıllarına laser epilasyon yaptırın,günlük duş alıp,günlük çamaşır değiştirin
      Op.Dr.Atilla Kaya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir
